2011. január 30., vasárnap

Hogyan építs mélységet és szélességet a DXN hálózatodban


A hálózatod SZÉLESSÉGE a jövedelmezőséget és a minősülésedet, a MÉLYSÉGED pedig az anyagi függetlenségedet biztosítja!


Az eredeti cikk itt olvasható: http://fatemighani.blogspot.com/2010/12/how-to-build-width-depth-in-dxn-to-get.html

Work smart - not hard! -- Dolgozz okosan - ne nehezen!

Ha frissen csatlakoztál a DXN hálózatához, akkor elsőként törekedj arra, hogy Star Agent (SA) legyél. Ezután építsd fel az üzletedet a Star Ruby (SR) szintre úgy, hogy 3 csapattársadat segíted, hogy elérjék a SA szintet (a csoportbónuszod lépésről - lépésre fel fog emelkedni 6%-ról 31%-ra).

A SR szint után fókuszálj arra, hogy összesen legalább 5 csapattársadnak segíted elérni a SR szintet, így hozzájutsz az 1000 Eurós készpénzes ösztönzőhöz! Azért, hogy a rendszeres havi bónuszod is rendben legyen, érd el a Star Diamond (SD) minősítést 6 közvetlen SA csapattárssal és máris 37% lesz a csoportbónuszod. Ez lesz az a pont, amikor az üzleted igazán beindul és a hatalmas növekedést tapasztalhatsz a bónuszodban is. Láthatsz egy ugrást a vállalkozásod jövedelmezőségében és a státuszodban is.


A SD szint elérése után koncentrálj arra, hogy miközben a 6 SA csapattársad eléri a SR szintet, ezzel egy időben nyiss 4 újabb vonalat szélességben (4 új közvetlen csapattárs). Amint az első 6 SA csapattársad eléri a SD szintet, Te már Triple Diamond (TD) leszel. Ez az alkalmas időpont arra, hogy tovább szélesítsd a hálózatodat a nagyobb bónuszért és a magasabb minősítésekért. Néhány embernek több mint 100 közvetlen üzlettársa van, néhánynak alig 30 és mégis nekik is sikerül a Crown Diamond szintet elérni.

Amikor a szélességedben a 4 új vonalad SD lesz, akkor Te már Crown Diamond leszel és a hálózatod jövedelmezősége és a státuszod jóval magasabb lesz.

Amint neked lesz ismét 10 új közvetlen csapattársad, akik felépítik a saját SD hálózatukat, akkor te rangod már CROWN AMBASSADOR lesz és ez a legmagasabb státusz, amit elérhetsz a DXN-ben. De ez nem garantál neked automatikusan nagy bónuszt! Biztos vagyok benne, hogy azok a vezetők, akik belefektették az idejüket és azt a rengeteg erőfeszítést abba, hogy az hálózatukat ekkorára felépítsék, kellene kapniuk havonta 30.000 dollárt, vagy még többet. Crown Ambassadorként ennek akár a tízszeresét is keresheted!

Amit az embernek meg kell értenie a szélesség építése mellett az, az hogy arra kell fókuszálnod, hogy minél több SD mélységet építs minden vonaladon. A több SD a vonalaid mélységében a nagyságrendekkel nagyobb bónuszokkal együtt meg fogja neked adni a pénzügyi szabadságot végül.

Végezetül annyit kell még megjegyeznünk, hogy az okos hálózatépítők sok emberrel dolgoznak. Több embert mozgatnak, az emberek több terméket mozgatnak, a termékek több PV-t mozgatnak, és végső soron a PV eredményezi a bónuszt. Ez az egyszerű formula arra, hogy nagy bónuszcsekkünk legyen.

Annyit fűznék ehhez a cikkhez, hogy amikor bármilyen üzletbe vágsz, legyen az pékség indítása, virágbolt nyitása, egy asztalos-műhely üzemeltetése, akkor az üzleti vállalkozásod sikerét alapvetően meghatározza az az egyszerű feltétel, hogy meg tudod-e tervezni az üzletedet?

Ugyanez igaz egy MLM-hálózat felépítésére is. Aki csak úgy magától - ahogy esik, úgy puffan alapon - építi a hálózatát, az soha nem lesz sikeres, illetve nem fogja tudni kiaknázni a másolódás erejét és a jutalék-rendszer előnyeit.

Hogy néz ki ez a DXN-ben?
  • első körben elegendő 6 közvetlen csapattársat "találni",
  • ezután ezzel a 6 üzlettárssal dolgozva, őket segítve kell az ő fejenként 6 csapattársukat megtalálni, csatlakoztatni,
  • Ezzel együtt meg kell tanítanunk a saját 6 csapattársunkat arra, hogy ők hogyan támogassák, segítsék a saját 6 csapattársukat, hogy azok is felépíthessék első körben a saját kis 6 fős csapatukat.
  • Újabb csapattársakat szponzorálhatunk közben mi is, sőt a jelölt-keresést ne hagyjuk abba ezen a szinten, de az elsődleges célunk az legyen, hogy az első 6 csapattársunk elérje a Star Agent szintet.

Gondolkodj a nagy üzleti modellben! Helyettesítsd be a köröket pontokkal, és gondolj bele: mi lenne, ha nem "egy fogkrémes belépők" lennének ők, hanem 100-300 pontos üzletépítők?!

Cél a GYÉMÁNT!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Köszönöm Laci!

Ez megint egy színvonalas írás a részedről!

Az európai DXN - ben, illetve a Kócsó struktúrában van még egy komoly ösztönző a sok 100-300 pontos üzletépítő gyűjtésére.
Hiszen akik ezt a forgalmi elvárást teljesítik, ingyenesen használhatják azt az egyedülálló weboldalrendszert, amit csak ennek a struktúrának a tagjai kaphatnak meg!

Elég csak megnézned az üzlettársaid listáját, és, összeszámolnod a weboldallal rendelkezőket. Máris látod, hogy mennyi is az a stabil forgalom, amire minden hónapban biztosan számíthatsz! :)

Laci írta...

Köszi Józsi! Bár az érdem nem az enyém, én csak fordítottam.

Én is azon gondolkodtam tegnap este, hogy milyen nagyszerű eszközökkel rendelkezünk, amelyek előnyeit egyértelműen ki tudjuk használni még a legújabb, legcsillogóbb online "lehetőségek" között is. Gondolok itt a máshol pénzért kapható videomail-küldő szolgáltatásra, a profi hírlevélküldő rendszerre, a központi webkonferencia-rendszerre. Egy ehhez hasonló online rendszer felépítése több hónapba és kb 2-500.000 Ft-ba kerülne, ha magam akarnám elkészíttetni.

Egyértelműen ezeket az előnyöket is előtérbe helyezem, használom is ezeket az eszközöket és ennek is köszönhető az, hogy magas, több mint 20% az aránya az aktív hálózatépítőknek a Magyar csapatomban.

Úgy gondolom, hogy aki a csapatunkban törekszik arra, hogy a "Sikeredért" című bejegyzésemben leírt 2 egyszerű pontot kövesse, annak elkerülhetetlen lesz a siker! És ezeknek az egyszerű feltételeknek a teljesítéséhez nem kell senkinek sem profi hálózatépítő, vagy online szakembernek lennie.