2011. január 19., szerda

A Sikeredért!

Szia!

Üdvözöllek a csapatomban!

Engedd meg, hogy gratuláljak neked a döntésedhez! Egy jó csapatba kerültél, a szponzoraid minden segítséget meg fognak adni neked, ami a sikeredhez szükséges az MLM üzleted felépítéséhez.

Ez az oldal azoknak készült, akik pénzt akarnak keresni a saját DXN hálózatuk forgalmából! Ezért ezen az oldalon NEM fogsz találni a termékekre, illetve azok összetevőire bármilyen utalást. Természetesen reklámozhatod, értékesítheted a DXN termékeit továbbra is, de ettől ne várj átütő sikert az üzleted fejlődése és az anyagi jóléted alakulása szempontjából! Természetesen jó az, ha sok fogyasztó van a csapatodban, de törekedj arra, hogy azok aránya, akik közülük hálózatot építenek, minél magasabb legyen, ugyanis ez biztosítja a vállalkozásod növekedését!

Mit találsz itt?

Választ találsz arra, hogy HOGYAN lehet egyszerű lépésekkel, könnyen felépíteni egy MLM-hálózatot, illetve ezt speciálisan a DXN hálózatára vetítve és felhasználva a Dxneurope által biztosított eszközöket. Lássuk a lényeget:

Mi kell a DXN-vállalkozásod sikeréhez?

Elsődlegesen erre a kérdésre kerestük a választ és a válasz, a megoldás ugyanaz, mint az összes többi sikeresen működő MLM-rendszer esetében: a DUPLIKÁCIÓ, azaz MÁSOLÓDÁS.

Mi a Másolódás?

A másolódás azt jelenti, hogy a csapattársaim is tudják sikeresen másolni azokat az egyszerű dolgokat, amit én is sikeresen csinálok, illetve meg tudják tanítani ugyanezeket a teendőket a saját csapattársaiknak. Függetlenül attól, hogy hány hete, hónapja vannak a hálózatban. A rendszerünk nem kívánja tőled, hogy megtanulj eladni, prezentációt tartani, vagy a termékek összetevőiről bemutatót tartani. A sikerhez vezető út sokkal egyszerűbb a DXN-el! A szükséges teendőket összesen 2 (KETTŐ) lépésre redukáltuk és ennek a 2 lépésnek a magyarázatával, "hogyan"-jával foglalkozik ez a honlap.
Ha valaki betartja ezt a 2 lépést, csak erre a 2 lépésre koncentrál és csak ennek a 2 lépésnek a végrehajtását tanítja meg a saját csapattársainak, akkor garantált lesz a sikere, sőt már 50%-os másolódás esetén is egy nagyon jövedelmező vállalkozás építhető fel mindössze fél-egy év alatt!

Mi az a 2 lépés, amelyet másolnunk kell a sikerhez?

  1. Havonta 1-2 új üzlettársat csatlakoztatok a következő 12 hónapban,
  2. Havonta legalább 100PV (SRP: 300PV) értékben vásárolok DXN termékeket.
Ennek a két pontnak a részletes használati utasításáról szól ez a honlap.

Az 1. ponthoz tartozó részletes útmutató:
A 2. ponthoz tartozó részletes útmutató:

Használd a rendszert a sikered érdekében:

  • Keep sponsoring new people - szponzorálj új tagokat.

  • Don't try to push people to success - NE nyomd az embereket a siker felé!

  • Build width to find leaders - építs szélességet, hogy vezetőket találj!

  • Create depth with this leaders - építs mélységet a vezetőiddel!

  • Don't wait for anyone! Lead! - NE várj senkire! VEZESS!

Nincsenek megjegyzések: