2011. április 27., szerda

Mi kell a sikeredhez?

Mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az MLM üzletben? Beszélhetünk arról, hogy legyen egy jó stabil cég, modern marketingtervvel. Szerintem még az is fontos hogy minél több ember számára elérhető legyen.

De ez kevés sajnos. Kell egy jó szponzor, aki mutatja neked az üzletet. De ami igazán lényeges és elengedhetetlen: az oktatási, képzési rendszer!

Ez talán a legfontosabb tényező! Enélkül gyakorlatilag nem lehet nagy és sikeres stabil hálózatot építeni! Viszont itt is látok problémát az MLM szakmában! Sok hálózati vezető ebből akar pénzt keresni és nem is keveset! Minden probléma ebből fakad nagyon sokszor! Ez miatt bomlottak fel hálózatok, váltak ki csoportok, mert a vezetők összevesztek a segédanyag, rendezvény pénzeken! Na, ez szerintem nonszensz!

Egy hálózatépítő a hálózati forgalomból éljen meg és ne a segédanyagokból!

Teljesen elfogadhatatlan számomra hogy egy hálózatépítő több pénzt keressen a segédanyagokból, mint a hálózatból!

Én teljesen másképp gondolkozok! Abban egyetértek, hogy képzés kell és hasznos mindenfajta képzési forma. De ha ezek arany árban vannak, akkor ez csak az emberek 10%-ához jut csak el. Mi történik a maradék 90%-kal? Megmondom mi: abbahagyják és terjesztik a rossz híreket a Network marketingről!

Az általunk alkalmazott megoldás egy olyan képzési rendszer, amelyben a képzési anyagok 95%-a teljesen ingyenes formában jusson el a tagokhoz! Miért? Azért mert így nem csak 10% marad bent az üzletben, hanem sokkal több!

Egy olyan képzési rendszert alkalmazunk a csapatunkban, ami szokatlan a szakmában! Egy olyan online képzési rendszert, amely remek eszközöket tartalmaz: oktató hírleveleket, web konferencia rendszert!

Az oktatási rendszer másik eleme egy olyan weboldal, portál ahol minden információ rendelkezésére áll a tagoknak! Itt ingyenesen online meghallgatható, letölthető hanganyagokat, videókat, írott anyagokat is talál a munkatárs.

Továbbá segítő videók arról, hogy hogyan kell a hálózatépítő eszközöket használni. Motivációs videók, szakmai MLM videók, és minden, ami csak az üzlet felépítéséhez kell, mindezt ingyenesen!

Nincs más dolga annak, aki sikeres akar lenni, mint saját magát és a munkatársait rárakni a rendszerre.

Célunk az, hogy egy olyan rendszerünk legyen, ami biztosítja mindenki számára, hogy sikeres legyen!

De még ez is kevés a sikerhez!
Mi kell még?

A válasz: Te!

Mindent tudunk adni neked, csak akaratot nem! Neked kell, hogy legyenek céljaid, álmaid! Kell egy égő vágy arra, hogy változtass az életeden. Hinned kell magadban, a cégben, a termékben. Tanulnod kell, olvasnod, kihasználni a képzési rendszert.

Kitartónak kell lenned és soha nem szabad feladnod, akkor, sem ha ezt mondják a környezetedben lévő emberek. Az emberek nem akarják, hogy te sikeres legyél! Azért nem, mert ők ezt kudarcként élnék meg! Tulajdonképpen a hálózaton belül lévő vezetőkön kívül semmilyen támogatást nem fogsz kapni. Többek között ezért jó, ha van egy ingyenesen elérhető támogató eszköz, ahova fordulhatsz, ha kudarcélményed van.

Nagy szerencse, ha van ilyen eszköz a te üzletedben!

Foglaljuk, össze mi kell a sikeredhez!

Szükséged van egy célra, álomra! Továbbá akaratra, hitre! Ha ez megvan, akkor egy jó stabil cégre. Egy modern mindenki számára elérhető gyorsan építhető MLM üzletre! Ami a lényeg egy olyan oktatási, képzési rendszerre, ami a lehető legtöbb ember számára elérhető.

Ha mindez megvan, akkor a siker már csak rajtad múlik.

Sok sikert!

Nincsenek megjegyzések: