2011. február 22., kedd

Új érdeklődőim vannak!!!

Gratulálok a jelentkezőidhez!

Ők mindannyian minőségi, előválogatott jelöltek, akik éppen azon törik a fejüket, hogy miként tudnának valamilyen megoldást az - általában - anyagi jellegű problémáikra. A weboldalad elvégezte a saját munkáját, de most kezdődik a nehezebb munka: el kell magyaráznod nekik, hogy mi is ez az MLM-izé... Miért nem eladás és toborzás, hanem inkább tanítás és szponzorálás és azt is, hogy hogyan lehet egy MLM hálózatban pénzt keresni - a hatástöbbszörözés segítségével. Illetve be kell mutatnod a DXN-t, a ganodermát, a termékeket és a DXN-ben rejlő nagyszerű üzleti lehetőséget is.

Ennyi csak a munkád a kapcsolatépítés mellett, de ne ess kétségbe, nem neked kell magyaráznod, bemutatnod, előadnod. Pont erre valók az eszközök: Don Failla: "45 mp-es prezentáció, amely megváltoztatja az életedet" című könyve, és a Dxneurope hétfő és szerda esti webkonferenciái.

Kapcsolatépítés alatt azt értem, hogy nagyon fontos minden érdeklődővel beszélned, mielőtt a webkonferenciára meghívod őket. Fölösleges egy olyan ember idejét rabolnod, aki még nem olvasta el a könyvet és nincs tisztában az alapokkal. Nem kell mindenkit szponzorálni, csak aki maga is tenni akar az életének megváltoztatásáért és hajlandó tanulni is. És ezek egy skype-beszélgetésből is egyértelműen leszűrhetők

Természetesen automatizálhatod ezt a részét is hírlevelekkel, de a személyes kapcsolat-felvételt, beszélgetést nem lehetséges kihagyni amiatt sem, hiszen Te hosszútávú együttműködéshez keresel partnert, üzlettársat. Illetve nem célszerű túlbonyolítani a rendszert. Csak olyan technikákat érdemes használni, amit mindenki utánad tud csinálni (vagy legrosszabb esetben magad készíted el neki és csak a használatára tanítod meg, de ha belegondolsz, hosszútávon ez sem másolható).

Miután valaki elolvasta a könyvet, akkor lehet hogy kérdése van az abban leírt bemutatókkal kapcsolatban - bár Don Failla szerencsére eléggé egyértelműen fogalmaz, ráadásul könnyed, szórakoztató formában. Ezért ilyenkor a hosszadalmas, órákon át folyó magyarázat helyett arra kell megkérni, hogy olvassa el újra azt a részt, mert Te éppen ezért alkalmazod ezt az eszközt, hogy helyetted magyarázza el neki.

Ha valaki nagyon erőlködik, hogy ugyan áruld már el neki, hogy melyik cégről van szó, akkor ugyanezt a választ add neki: ez a webkonferencia - mint eszköz - helyettem dolgozik, helyettem mutatja be azt a céget, amivel foglalkozom, a termékeit és a mögötte lévő üzleti lehetőséget. Mivel én nem rég óta foglalkozom hálózatépítéssel, így egész biztos, hogy ezerszer pontosabban és jobban kaphatod meg az információt, mint tőlem.

Elmondhatod neki, hogy a DXN hálózatát építed, nyugodtan mondd el neki akkor, ha már el tudod sorolni neki a csatlakozás egyértelmű előnyeit és azokat a saját tapasztalataidat, amiket a termékek fogyasztása során tapasztaltál. Illetve akkor, ha már készen állsz arra, hogy válaszolj a kérdéseire és rendelkezel az erre naponta szánt sok-sok órával. Én ezek miatt is úgy gondolom, hogy jobb, ha hagyod, hogy az eszközök dolgozzanak helyetted.

Happy Networking!

Nincsenek megjegyzések: